Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ ΧΡ. ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Τον Ερευνητή-Χημικό Δημήτριο-Ραφαήλ Καλομπάτσιο, που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Δημήτριος-Ραφαήλ Καλομπάτσιος γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι γιος του αείμνηστου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας, με καταγωγή από την Αργιθέα, Χρήστου Καλομπάτσιου, ο οποίος με σπάνιο ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία.

Ο Δημήτριος-Ραφαήλ είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Τοξικολογία» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται ως ερευνητής στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, όπου παράλληλα είναι υποψήφιος διδάκτωρ, ενώ συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές και συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ