ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΜΑΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» κατέρχεται ο επι σειρά ετών, διευθυντής της ΠΕΔ Θεσσαλίας και παλιότερα της ΤΕΔΚ ν. Λάρισας, γεωλόγος και σύμβουλος ανάπτυξης κ. Δημήτρης Τσούμας, ο οποίος έχει αφήσει αποτύπωμα και στον χώρο του αθλητισμού
Ο Δημ. Τσούμας, με πετυχημένη επαγγελματική πορεία, θετική συμβολή στην στην τοπική κοινωνία και οι σημαντικές δράσεις στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, συντάσσεται με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης Τσούμας καταγράφεται αναμφίβολα,. ως βαθύς γνώστης του θεσμικού πλαισίου και της λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής της ΤΕΔΚ νομού Λάρισας και της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ενώ έχει υπηρετήσει ως νομαρχιακός σύμβουλος στην αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Έξαρχου.

Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας, διακρίθηκε επίσης στον χώρο του αθλητισμού. Έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στο μπάσκετ, αγωνιζόμενος για το Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και τον Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ως διοικητικό στέλεχος του Γυμναστικού Συλλόγου, συνέβαλε στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας στην Α’ Εθνική.

Πρόσφατα, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, ο Δημ. Τσούμας εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης Λαρισαίων, έχοντας την πρόθεση να προσφέρει μέσω της εμπειρίας και της γνώσης του στην τοπική κοινότητα.

Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσηb του : “Ο χώρος της αυτοδιοίκησης είναι χώρος σύνθεσης και σύγκλισης απόψεων, με στόχο τη βελτίωση της πόλης και της ζωής των κατοίκων σε όλα τα επίπεδα (καθημερινότητα, ανάπτυξη, υποδομές κα)
Η τρέχουσα δημοτική αρχή με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων έχει υλοποιήσει πολλές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή. Ο δρόμος προς την ανάπτυξη δεν σταματάει ποτέ, με δεδομένο ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ