ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥ

Ανακοινώνεται πως η Μαρία Μπαράκου προσχωρεί στην παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και θα κατέλθει ως υποψήφια Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές .

Η Μαρία Μπαράκου είναι παντρεμένη με τον Ζιώγα Γιάννη και μητέρα δύο εξαιρετικών τέκνων, ενώ είναι κόρη του αείμνηστου αυτοδιοικητικού Μπαράκου Ιωάννη.

Εργασιακά, είναι Γεωπόνος και διατηρεί γραφείο στον Τύρναβο, όπου ασχολείται με Προγράμματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αγροτικής Παραγωγής, ενώ είναι μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας και του ΓΕΩΤΕΕ.

Και η υποψηφιότητα αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την ύψιστη προτεραιότητα που δίνει η νυν δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας στον πρωτογενή τομέα, τους άξιους ανθρώπους του μόχθου που αποτελούν τον στυλοβάτη της οικονομίας του τόπου μας.

Συγχρόνως, βέβαια επιβεβαιώνεται πως το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα χαίρει ευρείας αποδοχής, καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας σε κάθε άκρη του Δήμου αναγνωρίζει το ουσιαστικό, θετικότατο αποτύπωμα της νυν δημοτικής αρχής, με έργα καθημερινότητας, με ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε συνδημότη και σε κάθε συνδημότισσα, αλλά παράλληλα και ε μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ