ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΥΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΓΑΣ

Δείτε τις ανακοινώσεις της παράταξης

Ανακοινώνεται πως ο Βαγγέλης Γούτας προσχωρεί στην παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και θα κατέλθει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Βαγγέλης Γούτας, με καταγωγή από τη Σμίξη Γρεβενών, ζει και εργάζεται στον Τύρναβο ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολούμενος με το εμπόριο και την επεξεργασία ξυλείας. Παράλληλα, είναι Πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Τυρνάβου «Άγιος Γεώργιος».

Και η υποψηφιότητα αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την ευρεία αποδοχή στο έργο της νυν Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα, καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας σε κάθε άκρη του Δήμου αναγνωρίζουν το ουσιαστικό, θετικότατο αποτύπωμα της νυν δημοτικής αρχής, με έργα καθημερινότητας, με ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε συνδημότη και σε κάθε συνδημότισσα, αλλά παράλληλα και μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΓΑΣ

Ανακοινώνεται πως ο Δημήτρης Μήγας κατέρχεται ως υποψήφιος Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Ο Δημήτρης Μήγας ζει και εργάζεται στον Τύρναβο, αποτελώντας εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Πατρίδα ως Αστυνομικός, ενώ παράλληλα αποδεικνύει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον τόπο του, καθώς είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος της Τ.Κ. Τυρνάβου.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι παντρεμένος και πατέρας δύο υπέροχων τέκνων.

Και η υποψηφιότητα αυτή, αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου.

Παράλληλα, φυσικά επιβεβαιώνεται πως το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής κρίνεται άκρως θετικά καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αναγνωρίζει το ενδιαφέρον, την παρουσία, τα συνεχή έργα καθημερινότητας, τα σπουδαία έργα πνοής και εν κατακλείδι την αισθητή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Δήμο μας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ