Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ – ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Για απαράδεκτα διχαστικές λογικές από την πλευρά Καλογιάννη κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος. Με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της «Συμπαράταξης», ο κ. Μαμάκος τονίζει «απαντάμε με την ενότητα της πόλης, προτιμούμε να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών, που διαιωνίζει η μετριότητα, η ανικανότητα και η αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής».

Η δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου έχει ως εξής:

«Δεν θα είχαμε κανένα λόγο να ασχοληθούμε με τη χθεσινή -εσωτερικής κατανάλωσης- ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Καλογιάννη.

Η αναφορά τους όμως στην παράταξή μας αλλά και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, σαν «συμμαχία τοξικότητας» και «καταφύγιο τοξικότητας και διχασμού», αποτελεί δυστυχώς, την ουσία του διχασμού σε αυτή την πόλη.

Το παραμύθι του κ. Καλογιάννη δεν έχει δράκους, αλλά δηλητήριο για οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί του. Βασικό στοιχείο μιας μορφής εξουσίας που επενδύει στο διχασμό, στην υπονόμευση κάθε έννοιας πολιτικής αντιπαράθεσης και στην επικίνδυνη γραφικότητα κάποιων που αυτοαναγορεύονται «καλοί», διχάζοντας την πόλη!

Είναι ακριβώς η ίδια λογική που τους οδηγεί σε συνθήματα τύπου «υπερασπιζόμαστε την πόλη» (από ποιους άραγε και από τι; Υπάρχουν και “βάρβαροι” σε αυτή την αθλιότητα;).

Πιστεύοντας προφανώς ότι αυτές οι απαράδεκτα διχαστικές λογικές θα αποτελέσουν το συγκολλητικό στοιχείο της παράταξής τους που βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές καταγγελίες πρώην στελεχών της.

Τους αφήνουμε να κολυμπούν μόνοι τους στο βούρκο του διχασμού και της ένδειας των επιχειρημάτων.

Άλλωστε προτιμούμε να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης, που διαιωνίζει η μετριότητα, η ανικανότητα και η αδιαφορία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, από τις ντροπιαστικές κραυγές μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που βλέπουν το τρένο της εξουσίας να τους προσπερνά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ