ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΟΜΠΡΗ

Ανακοινώνεται πως η Βασιλική Ντόμπρη κατέρχεται ως υποψήφια Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Η Βασιλική Ντόμπρη του Γεδεών διαθέτει πλούσιο βιογραφικό. Ειδικότερα, είναι Φιλολογος-Εκθεσιολόγος,απόφοιτος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος του ΑΠΘ. Κάτοχος TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ενωση και του ECDL. Πήρε μέρος σε ανασκαφές και εργάστηκε επί σειρά ετών σε δημόσια, ιδιωτικά σχολεία (Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν.Ράπτου) καθώς και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για 4 έτη στην Διεύθυνση Προσωπικού και τη Νομική Υπηρεσία του Προέδρου ΕΛΓΑ Αθηνών. Είναι Μέλος του ΔΣ 6ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου για 2 χρονια και νυν Πρόεδρος του ΔΣ του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι παντρεμένη και μητέρα ενός υπέροχοτ τέκνου.Είναι κόρη της Βούλας Ντόμπρη, ιστορικού στελέχους της ΝΔ η οποία διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Γυναικών και Σύνεδρος επί σειρά ετών.

Και η υποψηφιότητα αυτή αποδεικνύει έμπρακτα τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφιών του Γιάννη Κόκουρα και έρχεται ως επιστέγασμα την ισχυρής συσπείρωσης και ενότητας της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου, απόρροια του απτού, σπουδαίου έργου που έχει παραχθεί την τελευταία τετραετία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ