ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Δείτε τί αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η οργάνωση

Με τη Θεσσαλία στο σύνολό της να έχει καταστραφεί από το μένος της κακοκαιρίας, είναι αδιανόητο το γεγονός πως κανείς εκ των κυβερνώντων δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής απολύτως καμία ευθύνη.

Τρία ακριβώς χρόνια μετά τον Ιανό, Κυβέρνηση και Περιφέρεια Θεσσαλίας αποδείχτηκαν παντελώς ανίκανες να υπερασπιστούν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών της Θεσσαλίας.

Τρία χρόνια υποκρισίας και υποσχέσεων για μελέτες και έργα που θα ήταν ικανά να αντιμετωπίσουν τα νέα καιρικά φαινόμενα.
Ας μας απαντήσουν, αν μπορούν φυσικά, ποια είναι αυτά τα νέα έργα που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις μελέτες πρόληψης και αντιμετώπισης.

Προφανώς και δεν έχουν καμία δικαιολογία καθώς η τεράστια καταστροφή μιλάει από μόνη της. Ό,τι έχει γίνει είναι είτε ελάχιστο, είτε ανεπαρκές, είτε έργο βιτρίνας. Οπότε ας σιωπήσουν, εφόσον δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν. Ας σκύψουν το κεφάλι από ντροπή και ας σταματήσουν να κρύβονται. Είναι καιρός για λογοδοσία.

Οι συνέπειες αυτής της τεράστιας καταστροφής στη Θεσσαλία θα φανούν στο μέλλον.
Δεν είναι μόνο οι ζωές που χάθηκαν, οι περιουσίες που καταστράφηκαν.

Είναι και οι καταστροφές της παραγωγής που θα γίνουν έντονα αισθητές στον Ελληνικό λαό στο αμέσως προσεχές διάστημα. Με τα λιγοστά προϊόντα που θα υπάρχουν προς προσφορά και τις αυξημένες τιμές λόγω έλλειψής τους.

Επειδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι και αποδεικνύεται καθημερινά ανίκανη να εφαρμόσει κοινωνική πολιτική ας κάνει πέρα.

Το ΠΑΣΟΚ ανέκαθεν στήριζε την κοινωνία, τον ασθενέστερο, τον πιο αδύναμο, τον απλό άνθρωπο που παλεύει να κάνει προκοπή. Και αυτή η έμπρακτη στήριξη, που πρέπει να γίνει με σοβαρό πρόγραμμα και όχι με κουπόνια διαφόρων ονομασιών, είναι κάτι που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί.

Καταλήγοντας, περιμένουμε την παραίτηση σας κύριοι.

Το χειρότερο δεν είναι οτι είστε ανίκανοι…Ειναι οτι ειστε επικίνδυνοι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ