ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στο πόδι κυριολεκτικά είναι οι πλημμυροπαθείς κτηνοτρόφοι του Αμπελώνα οι οποίοι, αφού πέρασαν τον δικό τους Γολγοθά  προσπαθώντας να σώσουν τα κοπάδια τους απομακρύνοντάς τα μόλις πλημμύρισε το πεδίο βολής την Παρασκευή, σήμερα είδαν την αστυνομία να τους ζητά να τα απομακρύνουν από τα πάρκα στα οποία τα έβαλαν προσωρινά μέχρι τα βρουν κάποιο ποιμνιοστάσιο στο οποίο θα μπορέσουν να εγκατασταθούν.

Οπως τους είπαν οι αστυνομικοί υπήρξε καταγγελία στην αστυνομία από συγκεκριμένα άτομα που ενοχλούνται από το θέαμα και τη μυρωδιά των ζώων.

Με το που έγινε γνωστή η απαίτηση της αστυνομίας στους κόλπους των κτηνοτρόφων σήμανε συναγερμός και αμέσως στο σημείο έφτασαν ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Στ. Κοροβέσης, ο απ. πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ζ. Παρλίτσης που δήλωσαν τη συμπαράστασή τους, ενώ ο δήμαρχος έδωσε ρητή εντολή για να παραμείνουν τα ζώα στα πάρκα, μέχρι να βρεθεί ασφαλές ποιμνιοστάσιο για να μεταφερθούν.

Σχολιάζοντας κτηνοτρόφοι την εξέλιξη σημείωναν ότι δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι να έχουν υποστεί τέτοια τεράστια καταστροφή χάνοντας ποιμνιοστάσια, υποδομές και ζωοτροφές κατορθώνοντας να σώσουν μόνο τα ζώα τους να έχουν απέναντί τους κατοίκους οι οποίοι αντί να τους συμπαρασταθούν τους διώκουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ