ΑΣΤ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΣ – ΑΛ. ΜΟΚΙΑΣ: ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ… ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!

Δείτε το κείμενο που υπογράφουν οι 2 υποψήφιοι του συνδυασμού

Η μέρα των Δημοτικών Εκλογών πλησιάζει και η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τις ανάγκες των πολλών έφτασε. Καλούμε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μας δείξουν έμπρακτα ότι αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αλλαγή και νέα πνοή στον Δήμο μας.

Αυτές οι εκλογές αποτελούν την ευκαιρία να επιλέξουμε την ομάδα που θα εργαστεί για το καλό της κοινότητάς μας, συνεργαζόμενοι μαζί τους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε τομείς όπως: η υγεία, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η ασφάλεια και το περιβάλλον. Ας ψηφίσουμε υπεύθυνα και συνειδητά για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον! Μέσα από τη συμμετοχή και την στήριξη του κόσμου στις Δημοτικές Εκλογές παίρνουμε τη δύναμη να ασκήσουμε το δικαίωμά μας για αυτοδιοίκηση και να επηρεάσουμε την καθημερινή ζωή στον τόπο μας.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι το ψηφοδέλτιο της ελπίδας. Αποτελείται από ανθρώπους που χρόνια παλεύουν όλοι τους μέσα από τις γραμμές του εργατικού, του συνδικαλιστικού και του αγροτικού κινήματος. Είναι όλοι τους άνθρωποι γνωστοί τόσο από την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, που πορεύονται με ήθος, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια. Επιλέγοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή μπορούμε να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας κοινότητας που επιτέλους θα είναι δίπλα στον πολίτη προσφέροντας όραμα και προοπτική!

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι μια ενωμένη ομάδα που ρίχνεται στην μάχη για τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τον αγροτικό πληθυσμό και την κοινωνία μας γενικότερα. Πρόκειται για τη μόνη δύναμη αντίστασης και ελπίδας, που θα είναι μαζί σας την επόμενη μέρα και θα παλεύει ενεργά για κάθε πολίτη. Ψηφίζοντας Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγουμε μια αγωνιστική Δημοτική Αρχή, που θα είναι δίπλα στον λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής πολιτικής!

Σε αυτό τον αγώνα η προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού και του περιβάλλοντος με τα αναγκαία έργα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής και αντισεισμικής θωράκισης συνιστά πρωταρχικό στόχο μας. Δώστε μας τη δύναμη για να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε τη δημόσια και δωρεάν κάλυψη σε αναγκαίες υποδομές για όλους μας σε ύδρευση, άρδευση και αποχέτευση.

Σε αυτόν τον αγώνα, η καθημερινότητα του πολίτη και η αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης συνιστά προτεραιότητά μας. Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για μια πόλη ασφαλή και πράσινη με την εξασφάλιση των αναγκαίων έργων οδοποιίας και αξιοποίηση κάθε ελεύθερου χώρου ως κοινόχρηστου για πράσινο και για άλλες απαραίτητες υποδομές. Δεσμευόμαστε για μια πόλη καθαρή, με τη διαχείριση των απορριμμάτων να εδράζεται πάνω στις ανάγκες των πολλών, με σεβασμό στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία, στους φυσικούς πόρους και όχι με γνώμονα την επιχειρηματική κερδοφορία!

Σε αυτόν τον αγώνα η βελτίωση των χώρων εργασίας αναδεικνύεται ως ένας από τους σημαντικότερους στόχους μας. Οι εργαζόμενοι δικαιούνται καλύτερες συνθήκες εργασίας, που θα αντανακλούν την αξία της προσφοράς τους. Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη δύναμη που παλεύει και θα παλεύει στο δρόμο μαζί σας. Θα στεκόμαστε δίπλα σε κάθε αγρότη, κτηνοτρόφο κ.α. που γνωρίζουμε καλά τι περνάνε τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής πρωτοστατεί διαρκώς σε κάθε μάχη, ασχολούμενος με κάθε κακουχία που αντιμετωπίζουν οι πολλοί.

Μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής για όλους και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη!
Η πάλη δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της εργασίας, αλλά αφορά και την ποιότητα της εκπαίδευσης αλλά και τον χώρο του πολιτισμού.

Διεκδικούμε για να επιτύχουμε: την κάλυψη των αναγκών σε σχολική στέγη, την κρατική χρηματοδότηση για υποδομές για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Ως δημοτική αρχή η παιδεία, με την ουσιαστική έννοια του όρου, συνιστά μια αδιαπραγμάτευτη βάση των πολιτικών μας επιδιώξεων.

Μόνο μέσω διαρκούς και οργανωμένης πάλης μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι νέες γενιές θα έχουν πρόσβαση σε μια καλύτερη εκπαίδευση, στον πολιτισμό αλλά και στον αθλητισμό, που θα τους εξοπλίσει για το μέλλον.

Το δικαίωμα της ψήφου μας είναι ισχυρό και πολύτιμο. Για τον λόγο αυτό καλούμαστε να το ασκήσουμε με ευθύνη και συνειδητοποίηση του αντικτύπου που μπορεί να έχει στην τοπική μας κοινότητα. Οι τωρινές εκλογές είναι η ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον που επιθυμούμε για τον εαυτό μας και τους γείτονές μας. Πάμε μαζί να γίνουμε η νέα Δημοτική Αρχή και να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα! Ευχόμαστε να είστε δίπλα μας για να σας αποδείξουμε πως όλοι μαζί μπορούμε… Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Με εκτίμηση,

Αστέριος Χατζημίχος, δικηγόρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Αλέξανδρος Μόκιας, εκπαιδευτικός ΠΕ 70, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Τυρνάβου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ποιοι είμαστε
Μόκιας Αλέξανδρος: Εκπαιδευτικός ΠΕ 70, Προπτυχιακές σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή, στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων και στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση. Εργάστηκε για σειρά ετών στη Ειδική Αγωγή, ως εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης. Διορισμένος στην Γενική Αγωγή και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Χατζημίχος Αστέριος: Δικηγόρος Λάρισας και Υπ. Διδάκτωρ Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Ποινικό Δίκαιο και την Εγκληματολογία από την ίδια σχολή και προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής ΑΠΘ. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, του ΚΕΜΕ και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και αρθρογραφεί στον ημερήσιο τύπο. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα κινούνται στο χώρο του Ποινικού Δικαίου, της Εγκληματολογίας και της Ιστορίας. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ