ΣΕ ΑΝΑΒΡΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΙΟ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση με μοναδικό παλμό στην Ανάβρα μίλησε ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Αντώνης Γκουντάρας αναφέρθηκε διεξοδικά στο τεράστιο έργο που υλοποιήθηκε στο δήμο τα προηγούμενα χρόνια το οποίο ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ένα έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου και ανοίγει νέους δρόμους στην παραγωγή και τον τουρισμό, στην ουσία δίνει νέες δυνατότητες στους ανθρώπους να μείνουν στον τόπο μας και να δημιουργήσουν.

Αναφέρθηκε επίσης στη νέα περίοδο που έχουμε μπροστά μας, τονίζοντας πως οι απανωτές κρίσεις που είναι πια στοιχείο της εποχής μας χρειάζονται γνώση, εμπειρία και σωστό προγραμματισμό ώστε να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΗ

Σε μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Αμυγδαλής του Δήμου Αγιάς μίλησε ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ, δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Μιλώντας στους κατοίκους της Αμυγδαλής ο Αντώνης Γκουντάρας αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Δήμος Αγιάς το επόμενο διάστημα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης ολόκληρου του νομού που χτυπήθηκε από τη θεομηνία.

«Πρέπει να διεκδικήσουμε ειδικά προγράμματα ανάκαμψης ολόκληρης της περιοχής και ιδιαίτερα του αγροτικού τομέα ο οποίος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Οι άνθρωποι μας πρέπει να μείνουν στον τόπο μας και να δημιουργήσουν. Τα φώτα στα σπίτια μας να μείνουν αναμμένα» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ Αγιάς.

ΣΤΟ ΟΜΟΛΙΟ

Σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση των κατοίκων της Κοινότητας Ομολίου του Δήμου Αγιάς μίλησε ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ, δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Μιλώντας στους κατοίκους του Ομολίου ο Αντώνης Γκουντάρας αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Δήμος Αγιάς το επόμενο διάστημα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης των περιοχών που χτυπήθηκαν από τη θεομηνία, καθώς και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξαν οι κάτοικοι του χωριού μπροστά στην απειλή των πλημμυρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ