ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Από αναγνώστη του paidis.com πήραμε την παρακάτω επιστολή – καταγγελία για την αντιμετώπιση που έχει από την πλευρά του δήμου Τυρνάβου.

Ο αναγνώστης του οποίου τα στοιχεία είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας αναφέρει:

«Σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα για να δηλώσω την απόλυτη αγανάκτηση μου για την αντιμετώπιση του Δήμου Τυρνάβου στο θέμα της καθαριότητας.

Είμαι νέος δημότης του Δήμου Τυρνάβου από τις αρχές Σεπτέμβρη όπου και διαμένω στο Αργυροπούλι. Από τις πρώτες μέρες και κατά τη διάρκεια της μετακόμισης/ανακαίνισης προέκυψαν άχρηστα ή κατεστραμμένα αντικείμενα.

Επικοινώνησα λοιπόν, μετά από πολλές προσπάθειες, με το Δήμο Τυρνάβου για την περισυλλογή τους. Μου είπαν να τα βγάλω στο χώρο μπροστά από το σπίτι μου από όπου και θα περάσει αυτοκίνητο του Δήμου να τα μαζέψει.

Περίπου 3 μήνες μετά και αφού επικοινώνησα άλλες 3 φορές με το Δήμο και 2 με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, τα αντικείμενα είναι ακόμη εκεί, όπως μπορείτε να δείτε στις φώτο που επισυνάπτω.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως εξακολουθώ να αρνούμαι να πάρω τα πράγματα αυτά και να τα πετάξω στο πρώτο διαθέσιμο χαντάκι, όπως θα προτιμούσε από ότι καταλαβαίνω η δημοτική αρχή , αλλά θα επιμένω να διαπιστώσω πότε θα κάνουν αυτό που αποτελεί υποχρέωση τους.

Το οτι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, όπως λέει η λαϊκή ρήση, δε σημαίνει πως η βρώμα και η δυσωδία είναι το άλλο μισό.

Με εκτίμηση Μ.Π.

Υ.Γ. Να αναφέρω επίσης πως για το Δήμο Τυρνάβου, οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου, δικαιούνται μόλις 2 επισκέψεις των απορριμματοφόρων την εβδομάδα. Δεν είναι ο γιαλός στραβός κύριοι της δημοτικής αρχής…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ