ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥΣ

Στη Λάρισα στις 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο χώρο της Πλατείας Ταχυδρομείου θα παρουσιαστεί η δωρεά του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας (ΣΙΚΑΕΛ)προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και προς τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Ειδικότερα, ο ΣΙΚΑΕΛ στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης προέβη σε δωρεά κινητής στέγης προς το τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να πραγματοποιούνται οι δράσεις του Πανεπιστημιακού Προγράμματος «Αιμοδοσία 365».Οι ανωτέρω αφορούν την πραγματοποίηση εξωτερικών αιμοδοσιών στις πλατείες της πόλης. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών και ενισχύεται η εξασφάλιση αποθεμάτων αίματος προκειμένου να καλύπτονται οι σταθερές αλλά και οι έκτακτες αιμοδοτικές ανάγκες των ασθενών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

​Στο ίδιο πλαίσιο προσφοράς προς την κοινωνία της Λάρισας ο ΣΙΚΑΕΛ έχει δωρίσει και δύο αυτόματους απινιδωτές, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι σε κεντρικά σημεία της πόλης, ώστε να είναι διαθέσιμοι προς αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών επί τόπου. Την ημέρα των εγκαινίων θα γίνει επίδειξη- εκπαίδευση στη χρήση των απινιδωτών από το Περιφερειακό τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ