ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τις εκατοντάδες γυναίκες -μέλη και φίλες -του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα που παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη πλέον κορυφαία εκδήλωση της κοπής της πίτας ,η όποια συμβολίζει και σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός ελπιδοφόρου Νέου Χρόνου!

Ήταν μια όμορφη βραδιά ανταμώματος των γυναικών με ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και πολύ κέφι!
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Μπάσμπα Βαρακλιώτου εκ μέρους του Δ.Σ. ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, δημιουργία και οι γυναίκες να βρίσκονται αγωνιζόμενες στις επάλξεις για την πλήρη ισοτιμία αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στην τοπική κοινωνία!

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν σε προτζέκτορα στιγμιότυπα από τις δράσεις του Συλλόγου κατά το 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής,οι Αντιδήμαρχοι κ. Διαμάντω Μπάσμπα και κ. Νίκος Νταλαγιάννης ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Αμπελώνα κ. Τάκης Θεοχαρίδης ,η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αργυροπουλίου κ. Όλγα Φουρκιώτη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βρυοτόπου κ. Λένα Βλαχάβα και η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κ. Τούλα Μουγδή.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τις κύριες Έφη Πέρκα, Βαΐτσα Γκαζγκάνη, Μαρίνα Τοκμάκη και Σταματή Γκουντούρα για τα όμορφα δώρα που πρόσφεραν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ