Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΛΙΣΕΩΝ

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κατ’ εξοχήν χώρος συνεργασιών και συγκλίσεων. Ο Δήμαρχος, ο κάθε Δήμαρχος, οφείλει να υπερβαίνει πολιτικά στερεότυπα, οφείλει να αντιλαμβάνεται τη διαφορετικότητα στην άποψη σαν δύναμη δημιουργίας, να συνθέτει και να εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτών του», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση με θέμα «Αυτοδιοίκηση: Προκλήσεις και Ανάγκες», που διοργάνωσε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη με κεντρικό ομιλητή τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ.Χάρη Δούκα, ο κ.Μαμάκος τόνισε την ανάγκη για συνέργειες, αποτελεσματικές δράσεις και ρεαλιστικές παρεμβάσεις που υπερβαίνουν τα πολιτικά στερεότυπα-κατάλοιπα άλλων εποχών.
«Χαίρομαι που έχουμε την ευκαιρία, με τον κ.Δούκα, να ανταλλάξουμε απόψεις και σκέψεις για την αυτοδιοίκηση, αλλά και για καλές πρακτικές που θα μπορούσαμε να κάνουμε πράξη, στην προσπάθεια που και εσείς και εμείς κάνουμε, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.
Η καθημερινότητα των πολιτών, η ανάπτυξη της περιοχής, η αντιμετώπιση των προκλήσεων που το μέλλον φέρνει μπροστά μας, απαιτούν συνέργειες, κοινούς σχεδιασμούς, αποτελεσματικές δράσεις και ρεαλιστικές παρεμβάσεις που θα οδηγούν σε βιώσιμα αποτελέσματα.
Οι αντιπαλότητες τελειώνουν την ημέρα των εκλογών, την ίδια ημέρα που ξεκινά η προσπάθεια κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων και υλοποίησης όλων αυτών που θα οδηγήσουν τον Δήμο και την πόλη μας πιο μπροστά, πιο κοντά σε ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ