ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΤΜ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

πειραιωςΑπό αναγνώστη της σελίδας πήραμε επιστολή με την οποία εκφράζει απορίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε υπάλληλος που χειρίζεται το ΑΤΜ στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει στις 2/7/14 έκανε κατάθεση 80 ευρώ (50+20+10) στο ΑΤΜ και κρατήθηκαν τα χρήματα χωρίς να του δοθεί κάποια απόδειξη.

Όταν έκανε την ερώτηση γιατί κρατήθηκαν τα χρήματα, σε συγκεκριμένο υπάλληλο, εκείνος του απάντησε ότι είναι πλαστά!

Στο αίτημά του να κληθεί η αστυνομία για να τα πάρει και να τα ελέγξει ο υπάλληλος του απάντησε ότι δεν γίνεται σήμερα.

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων καταθέτης ο υπάλληλος κράτησε και έβγαλε φωτοτυπία την κάρτα χωρίς την έγκριση τους (ήταν μαζί με τη γυναίκα του), αφού όπως σημειώνει υπάρχει ο αριθμός, τα στοιχεία καθώς και ο 3ψηφιος για αγορά απο οποιαδήποτε on line  υπηρεσία.

Εκείνο που δεν μπορεί να εξηγήσει ο καταγγέλλων είναι ότι την επόμενη ημέρα τα χαρτονομίσματα βρέθηκαν ως δια μαγείας κανονικά!!!, μετά από αξίωσή του να είναι παρών στην εξέταση, αν και αυτό δεν έγινε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά του είπανε ότι η κάρτα του είναι στην κατοχή της Τράπεζας και δεν του έδωσαν κανένα παραστατικό.

Τα στοιχεία του καταγγέλλοντα είναι στη διάθεση της τράπεζας, από την οποία, όπως αναφέρει, περιμένει κάποια απάντηση για το όλο θέμα και κυρίως για τη συμπεριφορά του υπαλλήλου της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ