Σκοτώνονται στο ΠΑΣΟΚ για αντιπεριφερειάρχη

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ η διαδικασία επιλογής αντιπεριφερειαρχών στη Θεσσαλία, αφού πέραν των δύο κλειδωμένων κ.κ. Φ. Αλεξάκου στην Καρδίτσα και Λ. Κασσοπούλου στα Τρίκαλα, στη Λάρισα και τη Μαγνησία εκτυλίσσεται ένα απίστευτο σίριαλ, που είναι βέβαιο ότι τραυματίζει το κόμμα ενόψει της εκλογικής μάχης.

Το όλο θέμα δημιουργήθηκε την Τετάρτη με την “κωλοτούμπα” βουλευτών, που ενώ αρχικά είχαν προτείνει τον κ. Φ. Σαμαρά, τελικά υπέκυψαν σε πιέσεις και εκτίμησαν ότι είναι καλύτερο να σεβαστούν την κομματική επετηρίδα και να προτείνουν για αντιπεριφερειάρχη την κ. Ευαγ. Λιακούλη, με την οποία όμως δεν ήθελε να συνεργαστεί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Από εκείνη την ώρα μέχρι τώρα το σίριαλ που έχει εκτυλιχθεί είναι απερίγραπτο, τα όσα ακούστηκαν επίσης δεν λέγονται και το μόνο βέβαιο είναι ότι Παπατόλιας και Λιακούλη δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Μόνο που έτσι, όπως έλεγαν και στελέχη του κόμματος εκλογές δεν κερδίζονται. Και φυσικά το τί θα γίνει στη Λάρισα επηρεάζει σαφώς τη Μαγνησία, αφού γυναίκα στη Λάρισα οδηγεί σε Μεργιαλή στη Μαγνησία, ενώ άνδρας στη Λάρισα οδηγεί σε Αδαμάκη στη Μαγνησία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ