Ετοιμο το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο νομό Λάρισας

Την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό Λάρισας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα κατά τη διάρκεια σύσκεψης στελεχών του κόμματος από τη Θεσσαλία ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Υπεύθυνος Θεσσαλίας κ. Γ. Λουλουδάκης, χωρίς όμως να κάνει ανακοινώσεις για τα ονόματα του ψηφοδελτίου… Επειδή όμως στα πηγαδάκια της σύσκεψης πολλά ακούστηκαν εμείς σας μεταφέρουμε πληροφορίες για το βασικό κορμό του ψηφοδελτίου και περιμένουμε τις όποιες διορθώσεις.

Εχουμε και λέμε λοιπόν: Σίγουροι είναι οι δύο βουλευτές κ.κ. Μ. Χαρακόπουλος και Χρ. Ζώης, όπως επίσης και η τέταρτη στις προηγούμενες εκλογές κ. Μ. Καμηλαράκη – Σαμαρά σε περίπτωση που και η ίδια το θελήσει.

Από εκεί και πέρα θέση έχει εξασφαλίσει ο πρώην νομάρχης κ. Λ. Κατσαρός, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Ντ. Διαμάντος, όπως και η γνωστή μηχανικός και υποψήφια το 2009 κ. Γ. Καρέλα. Από τους σίγουρους θεωρούνται και τα στελέχη του κόμματος κ.κ. Γ. Αδαμούλης και Γρ. Πρεζεράκος, ενώ άτομο που συνδυάζει την ανανέωση και την εμπειρία θεωρείται ο πρώην διοικητής της ΥΠΕ και στενός συνεργάτης του Δ. Αβραμόπουλου, αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Ντ. Κόκκινος.

Στην περιοχή της Ελασσόνας από τα πρόσωπα που συζητούνται είναι η πρώην έπαρχος κ. Μ. Μαμάρα, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθ. Παιδής, αλλά και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δ. Παπαευθυμίου, όσο και αν ο τελευταίος επιθυμεί προς το παρόν τουλάχιστον να ασχοληθεί με το κόμμα.

Παράλληλα δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε το μέλος της ΝΟΔΕ κ. Β. Λύτρα, την αντιπεριφερειάρχη κ. Ρ. Καραλαριώτου, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρ. Καλομπάτσιο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ντ. Γιαννακόπουλο, αλλά και το δικηγόρο κ, Β. Κόκκαλη, ενώ είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί πιέσεις και ο γνωστός γιατρός κ. Μ. Ξηρομερίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ