Ζητά εκπαιδευτές το ΙΕΚ Λάρισας

Το Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης γνωστοποιεί ότι για τις ανάγκες κατάρτισης των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) όλης της χώρας για το φθινοπωρινό εξάμηνο έτους κατάρτισης 2012-2013, θα απασχολήσει  εκπαιδευτές με  σύμβαση μίσθωσης έργου.  Προς τούτο, καλεί τους ενδιαφερόμενους για απασχόληση εκπαιδευτές ιδιώτες ή με οποιαδήποτε σχέση εργασίας απασχολούμενους στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, να υποβάλουν από σήμερα μέχρι και 18/9 σχετικές αιτήσεις σε όσα από τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. επιθυμούν και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παράρτημα 1 της Πρόσκλησης  απασχόλησης Εκπαιδευτών φθινοπωρινού εξαμήνου έτους 2012-2013 του κάθε Δ.Ι.Ε.Κ.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση αναλυτικά της πρόσκλησης για εκπαιδευτές  φθινοπωρινού  εξαμήνου 2012 – 2013 όλων των δημοσίων Ι.Ε.Κ. καθώς και των παραρτημάτων των ειδικοτήτων και μαθημάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση cert.gsae.edu.gr/iek.

Ειδικότερα για το Ι.Ε.Κ. Λάρισας αναλυτικές οδηγίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα http://1iek-laris.lar.sch.gr  την Τρίτη 11/9/2012. Οι αιτήσεις των υποψηφίων εκπαιδευτών για το φθινοπωρινό εξάμηνο έτους κατάρτισης 2012 – 2013 θα υποβάλλονται στο Ι.Ε.Κ. Λάρισας, Τέρμα Καρδίτσης από 10 π.μ. – 2.30 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ