Η ταβέρνα του Στέλιου στον Αμπελώνα αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα

Με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων η «ταβέρνα του Στέλιου» στον Αμπελώνα  διοργανώνει τριήμερο γευσιγνωσίας την Παρασκευή 21,το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου με τίτλο «εστιά-ζω τοπικά». Το τριήμερο αυτό αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

«Εστιά-ζουμε τοπικά» λοιπόν και γιορτάζουμε την αφθονία της γης μας, την ποικιλία των προϊόντων της. Μια κληρονομιά που πρέπει να προστατεύουμε και να αξιοποιήσουμε».

Κάθε μέρα η εκδήλωση θα ξεκινάει από τις 8.00 το απόγευμα, με την παρουσίαση κρασιών διαφορετικών κάθε φορά τοπικών παραγωγών, σε όσους θέλουν να τα γνωρίσουν καλύτερα, ενώ στη συνέχεια θα προτείνονται πιάτα που ταιριάζουν με τα συγκεκριμένα κρασιά. Μαζί με τα κρασιά παρουσιάζονται μέλια τοπικών παραγωγών και γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες που παρασκευάζει η «ταβέρνα του Στέλιου».Την εκδήλωση συνοδεύει μουσικά  η κ.Γιολάντα Δαναού.

Την εκδήλωση υποστήριξαν ως χορηγοί οι τοπικές επιχειρήσεις TIRNAVOS FruitCoop, ΑΣΕΠΟΠ ΤΥΡΝΑΒΟΥ,  Ψυγεία –Διαλογητήρια – Παππάς Αθαν. & Φράγκος Νικ,  ΣΕΦ – Αφοι Μπρέζα, Κρεοπωλείο –Nταβαρούκας Βασίλης, Γιαννώτας Χρήστος -Τυροκομείο, Κάβα ποτών – Γουνιτσιώτη  Αγγελική, GOUNELAS EQUIPMENT S.A.

Την επικοινωνία της εκδήλωσης υποστηρίζουν η Εφημερίδα “ΝΕΑ ΑΛΗΘΕΙΑ”, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Λάρισας, Larissanet.gr, το blog:www.paidis.com και ο Ραδιοφωνικός σταθμός “ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4”

Για πληροφορίες ή κρατήσεις όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το 2492032345 & 6974311720.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ