Να ενεργοποιηθεί όλος ο λαός ενάντια στη λαίλαπα των μέτρων

Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήλων ενόψει της σημερινής απεργίας

Είναι ώρα να ενεργοποιηθούμε όλοι οι Έλληνες και να αντιδράσουμε δυναμικά στη λαίλαπα των νέων φοροεισπρακτικών μέτρων που προτίθεται να εφαρμόσει η Τρόικα σε συνεργασία με τους συγκυβερνώντες αυτής της χώρας. Τα παιχνίδια εξουσίας πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην εξαθλίωση και στην κοινωνική απομόνωση που βιώνουν οι Έλληνες.

Επιβάλλεται να ενώσουμε τις φωνές μας και να αντισταθούμε σθεναρά στην υποταγή του φρονήματός μας και στην καταπάτηση των δικαιωμάτων μας ως λαός.

Σήμερα οι Έλληνες πολίτες στέλνουμε μήνυμα αντίστασης στη συγκυβέρνηση των προθύμων, στην Τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού, και διατρανώνουμε την αντίθεση μας στα νέα άδικα και αντικοινωνικά μέτρα που σχεδιάζουν σε βάρος του Λαού, της κοινωνικής συνοχής αλλά και των αντοχών της κοινωνίας.

Την ίδια στιγμή που το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα αποκαλύπτει την γύμνια του προβάλλοντας τα αδιέξοδα που έχει επιφέρει στη χώρα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επαναλαμβάνουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία βιώσιμη λύση χωρίς την ανατροπή των Μνημονίων, την διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, την παραγωγική αναπτυξιακή ανασύνταξη της Ελληνικής οικονομίας, την αξιοποίηση του δημοσίου πλούτου της χώρας, την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Σ’ αυτές τις κόκκινες γραμμές οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κάνουν πίσω και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ