36χρονος κατηγορείται για ληστείες σε μάρκετ και πρατήριο

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικο που διαπράχθηκαν την 19η και την 24η Σεπτεμβρίου αντίστοιχα στη Λάρισα, ύστερα από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, και συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται επίσης για παράνομη κατοχή μαχαιριού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος ημεδαπός διέπραξε τα παρακάτω:

• Βραδινές ώρες της 19-09-2012 στη Λάρισα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εισήλθε σε κατάστημα (mini – market) ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού και με την απειλή αγνώστου τύπου πιστολιού τον εξανάγκασε να του παραδώσει από το ταμείο τις εισπράξεις του καταστήματος συνολικού ύψους 200 ευρώ.

• Πρώτες πρωινές ώρες της 24-09-2012 στη Λάρισα, φορώντας κουκούλα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή βραχύκαννου όπλου (πιθανόν πιστόλι), εξανάγκασε τον υπάλληλο του πρατηρίου να του παραδώσει από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε απογευματινές ώρες χθες (01-10-2012) στην οικία του βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών με μήκος λάμας 9 εκατοστών.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ληστείες και παράβαση του νόμου περί όπλων θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ