Νίκη 1- 0 για τον Τύρναβο στο Κορδελιό

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα του Τυρνάβου στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κορδελιό που έφερε μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Δυνατά από το πρώτο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Τυρνάβου και προηγήθηκε μόλις στο 13′ όταν ο Κυπτίου έκλεψε την μπάλλα απο αριστερά κι έβγαλε τη σέντρα ακριβείας για τον Τσούκαλο ο οποίος με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτυ έστειλε τη μπαλα στα δίχτυα του Καλογεράκη γράφοντας το 0-1.

Μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου ο Τύρναβος ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, δεν κινδύνεψε αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι.
Στο 28′ ο Τσούκαλος θα δεχθεί τη μπάλλα μέσα στην μικρη περιοχή αλλά αντί να σουτάρει θα προτιμήσει να κάνει μια παραπάνω ντρίμπλα και θα χαθεί η ευκαιρία. Στο 32′ καλό σουτ του Κυπτίου, η μπάλλα σύριζα έξω. Στο 38′ το απευθείας φάουλ απο πλάγια του Μπουσινάκη θα διώξει με υπερένταση ο γκολκήπερ ο οποίος θα κάνει άλλη μια δύσκολη απόκρουση σε κεφαλιά του αμαρκάριστου Μπουσινάκη στο 41′.
Οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο είχαν μόνο δύο μακρινά σουτ που πέρασαν άουτ στο 40′ και στο 45′.
Στο 47′ του β’ ημιχρόνου, κόρνερ του Μπουσινάκη και απευθείας γυριστό σουτ του Σιάτρα, η μπάλα θα περάσει σύριζα έξω απο το δεξί ”γάμα” του Καλογεράκη.
Από το 55′ και μετά οι γηπεδούχοι άρχισαν βοηθούμενοι και απο τις αλλαγές του Αλεξίου να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να επισκέπτονται πιο συχνά την περιοχή του Τυρνάβου ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Πάντως ουσιαστική απειλή για την εστία του Γούπου δεν υπήρξε πέρα απο δύο καλές φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 80′ και στο 86′ αναγκάζοντας τον Γούπο να κάνει δυό καλές αποκρούσεις σε κεφαλια του Ζαγναφέρη και σουτ του Λαζαρίδη.
Δεν υπάρχει υστερήσας από την ομάδα του Τυρνάβου τους παίκτες της οποιας χειροκρότησαν όρθιοι στο τέλος οι 40-50 οπαδοι της, πάντως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σιάτρα και Νόνη ήταν κυριολεκτικά απροσπέλαστο καθαρίζοντας κάθε φάση είτε η μπάλα ερχόταν απο ψηλά είτε ήταν στο έδαφος.
Κίτρινες κάρτες για τον Τύρναβο είδαν οι Φλέγκας, Αντωνόπουλος, Γούπος.
Οδυσσέας. Καλογεράκης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης(72′ Σάλιβαν), Λαζαριδης, Σάρος, Ιβανίδης(46′ Παπαργυρίου), Αχαλινόπουλος, Μπολόσης, Αλμπάνης(46′ Ζαγναφέρης).
Τύρναβος. Γούπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Σιάτρας, Νόνης, Αντωνόπουλος, Διβανές(82′ Παπαγεωργίου), Μπουσινάκης, Κυπτίου(65′ Φλέγκας), Τσούκαλος(70′ Κακαβίτσης).

Πηγή: sporttirnavos.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ