Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών στον ΣΘΕΒ

σθεβΟ Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειας για τη στήριξη της εξωστρέφειας των Θεσσαλικών Επιχειρήσεων διοργανώνει «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.
Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί, στις 23 Μαΐου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 στο κτίριο του ΣΘΕΒ, Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας  (1ος όροφος) όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν  από στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων για τις πιο κάτω χώρες: Αλβανία, Γερμανία, Κίνα, Σαουδική Αραβία (Αραβικές Χώρες)

Στο πρώτο μέρος, τα στελέχη των Γραφείων Ο.Ε.Υ., θα παρουσιάσουν,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ, την κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες που θα δηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με  τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσα 1ου ορόφου ΣΘΕΒ).

Για τα μέλη του ΣΘΕΒ δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής, ενώ για τα μη μέλη το κόστος συμμετοχής θα είναι 100 ευρώ.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης και προκειμένου να προγραμματιστούν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  ενημερωθούν  και να αποστείλουν   συμπληρωμένη Δήλωση Συμμετοχής  την οποία θα παραλάβουν από τον ΣΘΕΒ, μέχρι την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 ηλεκτρονικά, στο e-mail: kamateri@sthev.gr  (Πληροφορίες κα Έλενα Καματέρη, τηλ. 2410555507, γραφείο δημοσίων σχέσεων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ