13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Ένα 13χρονο αγόρι αφού σκότωσε τους αστυνομικούς γονείς του, τη γιαγιά του και τη θεία του, πέρασε μια ολόκληρη μέρα στο σχολείο και στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη δική του ζωή…
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Marcelo Pesseghini πυροβόλησε κάθε θύμα του στο κεφάλι το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι τους, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, πριν φύγει για το σχολείο με έναν φίλο του.
Ο πατέρας, Luiz Pesseghini, 40 ετών, ενωμοτάρχης της αστυνομίας με 19 χρόνια υπηρεσία βρέθηκε στο κρεβάτι. Η μητέρα, Andreia Pesseghini, 30 ετών, που επίσης  είχε υπηρετήσει στην αστυνομία στρατού για 16 χρόνια, βρέθηκε στα γόνατα στο υπνοδωμάτιο.
Η γιαγιά, 65 ετών, και η θεία, 55 ετών, βρέθηκαν και οι δύο σκοτωμένες στο κρεβάτι.
Ο έφηβος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο αριστερό κρόταφο με το υπηρεσιακό περίστροφο του πατέρα του σε κοντινή απόσταση.
Ένα δεύτερο όπλο βρέθηκε μέσα στο σακίδιο που ο έφηβος πήρε στο σχολείο.
Ο 13χρονος έφηβος φαίνεται να «εμπνεύστηκε» από τις περιβόητες δολοφονίες στο Amityville, Long Island, Νέα Υόρκη, το 1974, όταν ένας άνδρας σκότωσε τους γονείς του, και τέσσερα αδέλφια του στο σπίτι τους. Όλοι είχαν βρεθεί νεκροί στα κρεβάτια τους.
Στις 9 Δεκεμβρίου, 2012, ο Pesseghini είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία που συνδέεται με την υπόθεση Amityville στη σελίδα του στο Facebook.
Περισσότερα: dailymail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ