ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

σθεβΤο Τμήμα Μακεδονίας της ΕΕΔΕ με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) διοργανώνει στην πόλη της Λάρισας το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η ΕΕΔΕ ανταποκρινόμενη στις σημερινές απαιτήσεις  προσφέρει στα στελέχη της Θεσσαλίας το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που από το 1989 σε περισσότερες από 23 πόλεις σε όλη την Ελλάδα έχει συμβάλλει στην εξέλιξη περισσοτέρων από 3.300 στελεχών.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση επιχειρήσεων που προσφέρει η ΕΕΔΕ προετοιμάζει και παρέχει σφαιρική γνώση για το μάνατζμεντ, εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους διοίκησης, δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να παραβλέπει τη θεωρία, έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμόζεται στην επικαιρότητα και την επιχειρηματική πρακτική.

Αναγνωρίζεται από τις επιχειρήσεις ως ένα πρόγραμμα με σαφή προσανατολισμό και εφαρμογή, ενώ διαθέτει άριστο και έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτών, που συνδυάζουν γνώση με πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία.

Το κόστος συμμετοχής του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, Λέοντος Σοφού 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 516 639 & 2310 522 314, fax: 2310 546 218, e-mail:mac-mba@eede.gr, www.eede.gr Υπεύθυνη προγράμματος: κ. Πολυξένη Ηλία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ