ΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ 31ΧΡΟΝΗ ΑΛΒΑΝΗ

Εμφάνισαν φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης από το δήμο Τυρνάβου

συλληψηΣυνελήφθησαν, χθες (05-11-2013) το μεσημέρι στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί ROMA, ένας 35χρονος και μία 57χρονη, και μία 31χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της παράνομης εισόδου στη χώρα μας.

Ειδικότερα, οι τρεις συλληφθέντες προσήλθαν στην παραπάνω υπηρεσία και επιχείρησαν να εκδώσουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας για λογαριασμό της 31χρονης, παρουσιάζοντάς την ως κόρη της 57χρονης. Για το σκοπό αυτό, έφεραν μαζί τους φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης του Δήμου Τυρνάβου, που εκδόθηκε την 26-07-2013, στο οποίο εμφαίνεται ως τέκνο της 57χρονης, 30χρονη ημεδαπή. Το προαναφερόμενο φωτοαντίγραφο κατασχέθηκε. Παράλληλα, ζήτησαν την αυτεπάγγελτη αναζήτηση πρόσφατου πιστοποιητικού γέννησης μέσω του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 31χρονη δεν είναι κόρη της 57χρονης ROMA, αλλά πρόκειται για αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας, η οποία έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Μετά την διενέργεια προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ