ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

τυρνΤεχνικό πρόγραμμα το οποίο δεν περιλαμβάνει ουσιαστικά κανένα έργο που σχεδίασε η δημοτική αρχή, ενδεικτικό της ανικανότητας και της έλλειψης διάθεσης για διεκδίκηση που τη διακρίνει ψήφισε κατά πλειοψηφία (μόνο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ο Γ. Μηλιώνης), το δ.σ. Τυρνάβου κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δεν έχει απολύτως καμία αναπτυξιακή διάσταση, αλλά και κανένα χαρακτηριστικό διάθεσης για τη δημιουργία υποδομών και στήριξης των τοπικών κοινωνιών, αφού από το σύνολο του προϋπολογισμού του ύψους 1,226 εκ. ευρώ για τον τομέα του αθλητισμού προορίζονται μόλις 44.000 ευρώ και αυτό για αποπληρωμή παλαιών έργων, για την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού μόλις 7.000 ευρώ και αυτό για ηλεκτροφωτισμό περιφερειακών οδών και 1 ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό της εισόδου του Αμπελώνα!!!, για την υπηρεσία ύδρευσης 21.000 ευρώ εκ των οποίων οι 7.000 ευρώ για βελτιώσεις κτηνοτροφικών υποδομών και οι υπόλοιπες 14.000 ευρώ για βελτίωση αρδευτικών υποδομών σε Αργυροπούλι και Δελέρια.

Η υπηρεσία Πρασίνου έχει δράσεις προϋπολογισμού 14.000 ευρώ εκ των οποίων οι 7.000 ευρώ για αποπληρωμή παλιών έργων και οι 7.000 ευρώ για επεμβάσεις σε πάρκα και πλατείες.

Η υπηρεσία νεκροταφείων έχει για προϋπολογισμό το δισθεώρητο ποσό του 1 ευρώ.

Τέλος η απουσία έργου φαίνεται στην τεχνική υπηρεσία η οποία για το 2014 θα εκτελέσει μόλις ένα νέο έργο αυτό της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων και πλατειών που έχει χρηματοδότηση 570.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ και το οποίο δημοπρατήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα λόγω αυτής της απουσίας έργου εύλογα δημιουργήθηκαν απορίες και προβληματισμοί σε μέλη του δ.σ. για το μέλλον της τεχνικής υπηρεσίας και των εργαζομένων σε αυτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ