ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

mpasketΤα θερμά συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Κιλελέρ, κ. Ρίζο Κομήτσα, όπως και από όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής, απέσπασαν οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ του Πλατυκάμπου B.C. CAMPOS, που κατόρθωσαν να κερδίσουν την πρώτη θέση σε πανελλήνιο τουρνουά, στη Βέροια.

Οι αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους, κ. Βάιο Βούκατα, τους προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου & Λυκείου Πλατυκάμπου, κ. κ. Χρήστο Τσίγκο και Κώστα Κωσταβάρα, όπως και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πλατυκάμπου, κ. Αντώνη Φασφαλή, έφεραν την Τρίτη το κύπελλο, που απέσπασαν στο τουρνουά, στον δήμαρχο Κιλελέρ.

Ο κ. Κομήτσας εμφανώς συγκινημένος τους ευχαρίστησε ευχόμενος μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον για την ακαδημία ενώ εξήρε τη συστηματική δουλειά, που γίνεται σε συνεργασία με τους γονείς και με όλους τους νεαρούς αθλητές.

Ο ίδιος μίλησε με θέρμη για τις αξίες, που σφυρηλατούνται μέσα από την ενασχόληση με τον μαζικό αθλητισμό, ενώ προέτρεψε τα παιδιά να είναι πάντα αγωνιστές και μαχητές στη ζωή τους.

Η πρωτιά για την ομάδα της ακαδημίας B.C. CAMPOS ήρθε στο πανελλήνιο τουρνουά μίνι μπάσκετ που διοργάνωσε ο ΑΟΚ Βέροιας, στις 21-22 Δεκεμβρίου 2013, στη μνήμη του Αγάπιου Χατζηαγαπίδη.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οκτώ ομάδες από όλη την Ελλάδα και η ομάδα του Πλατυκάμπου πήρε το κύπελλο επικρατώντας στον ημιτελικό της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης και στον τελικό της ομάδας της Άρτας.

Στην ακαδημία B.C. CAMPOS γυμνάζονται παιδιά από ολόκληρη την Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου ενώ ως έδρα χρησιμοποιείται το κλειστό γυμναστήριο Πλατυκάμπου.

Οι χρυσοί νικητές του τουρνουά με την ακαδημία B.C CAMPOS είναι οι Δημήτρης Δαούλας, Νίκος Κατσαρός, Δημήτρης Κουρέλης, Αλέξανδρος Κωτσαβάρας, Αντώνης Μπαρδανίκας, Σωτήρης Μπαρούτας, Παναγιώτης Σαρκάνης, Δημήτρης Σιτράς, Σοκόλ Γκίνι, Βασίλης Στεργίου, Μαργαρίτης Τσίγκος και Γιώργος Τσούπρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ