ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η Ο.Μ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

πιτα2 (Αντιγραφή)Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής στην “ταβέρνα του Στέλιου” η οργάνωση μελών Αμπελώνα του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε κλίμα αγωνιστικής διάθεσης για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.

Μιλώντας στην εκδήλωση εκ μέρους της Ο.Μ. ο Μάριος Ρίζος τόνισε ότι η οργάνωση δημιουργήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2013, από άτομα που έχουν διάθεση να αγωνιστούν για τα τοπικά ζητήματα, που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ισοπεδωτική πολιτική των μνημονίων. Οπως σημείωσε στόχος της οργάνωσης είναι η κινητοποίηση της κοινωνίας ενάντια σε αυτές τις καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζουν η συγκυβέρνηση αλλά και η δημοτική αρχή του Τυρνάβου.

πιτα1 (Αντιγραφή)Ο κ. Ρίζος κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να αγωνιστούν μαζί με την τοπική κοινωνία, ενάντια στις συρρικνώσεις των εκπαιδευτικών μονάδων στο δήμο Τυρνάβου, ενάντια στις πολιτικές που διαλύουν γεωργία και κτηνοτροφία και ενάντια στα πάσης φύσεως χαράτσια που επιβάλουν κυβέρνηση και δήμος.

Με δεδομένο ότι το 2014 είναι χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών τόνισε ότι με αυτές τις αρχές θα παλέψει ο ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια αυτοδιοίκηση κύτταρο της δημοκρατίας και της ισότητας που συντάσσεται με τα κοινωνικά κινήματα για τα ζητήματα της περιοχής και θα λειτουργεί με διαφάνεια και συλλογικότητα ως γνήσιος λαϊκός θεσμός.

πιτα3 (Αντιγραφή)“Οραμα της οργάνωσής μας είναι να γίνει ο τόπος μας ζωντανό και παραγωγικό κύτταρο που θα βασίζεται στην τεράστια αγροτική παραγωγή της περιοχής. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους, τους νέους και τις νέες τους αγρότες να αγωνιστούν μαζί μας για να γίνει πράξη το όραμά μας”, κατέληξε ο κ. Ρίζος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο συντονιστής της Ν.Ε. Λάρισας Π. Παπαγεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ