ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανοικτή πρόσκληση προς τη Λαρισαίων Πόλις, Ενωτική Πρωτοβουλία και Πράσινη Πόλη

ανεH κίνηση Ανένταχτων Δημοκρατικών Πολιτών Λάρισας υποστηρίζει την κοινή διακήρυξη των τριών Αυτοδιοικητικών κινήσεων και συνεχίζει να τις καλεί σε συνεργασία στις εργασίες των Ομάδων, για προγραμματική εξειδίκευση και ενεργοποίηση όλων των Λαρισαίων πολιτών.

Οι θεματικές ενότητες που ασχολούνται οι ομάδες είναι ο Πολιτισμός, η Κοινωνική Αλληλεγγύη, το περιβάλλον, η άμεση συμμετοχική δημοκρατία και η βιώσιμη Ανάπτυξη του Δήμου Λαρισαίων.

Θεωρούμε όμως ότι η διαδικασία επιλογής μεταξύ υποψηφίων δημάρχων έπρεπε να είναι ανοιχτή και ως προς τις υποψηφιότητες και ως προς τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία (όσοι συνυπογράφουν δημόσια την διακήρυξη και συμμετέχουν σε ομάδες Προγράμματος).

Με βάση τα παραπάνω, η κίνηση Α.Δη.Πο.Λ δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της για δημοκρατική προοδευτική αλλαγή στο Δήμο Λαρισαίων καλώντας σε δημιουργική συνεργασία και προγραμματισμό κοινών δράσεων τις αυτοδιοικητικές κινήσεις , συλλογικότητες και τους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων.

Μετά την πρώτη συζήτηση για τον Πολιτισμό, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεγγύη, καλούμε σε νέα συνάντηση συνεργασίας και διαλόγου στις ομάδες έργου την επόμενη Παρασκευή 7/2 και ώρα 7.30 μμ στο Ισόγειο του ΜΕΤΡΟΠΟΛ.

Για την Συντονιστική Επιτροπή
Γερασοπούλου Μαρία
Εμμανουήλ Γεώργιος
Θωμαίδης Θωμάς
Ιωακειμίδης Δημήτριος
Μπόνιας Νικόλαος
Παπανώτας Στέφανος
Τσιάρας Βασίλειος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ