ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ!!!

απροσκλητοςΙσως και να διεκδικεί θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες η απαίτηση αντιδημάρχου του Τυρνάβου, να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία κυριολεκτικά εισέβαλε απρόσκλητος. Φυσικά στην απαίτησή του “να δώσει τα φώτα του” στις συμμετέχουσες στην εκδήλωση, εισέπραξε την άρνηση των διοργανωτριών οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ του είπαν:

“Δεν σε θέλουμε κύριε, δεν σε καλέσαμε, να φύγεις να πας αλλού…”

Δυστυχώς όμως ο αντιδήμαρχος αντί να καταλάβει το λάθος του και να φύγει ζητώντας απλά συγνώμη, κατηγόρησε τις διοργανώτριες για τη συμπεριφορά τους, πήγε να φύγει και επέστρεψε ακόμη πιο εξαγριωμένος.

Πάλι καλά που δεν χάλασε την εκδήλωση, αφού κάποιες κυρίες από το χώρο της εκδήλωσης κατόρθωσαν να τον απομακρύνουν.

Οι διοργανώτριες φανερά ενοχλημένες επικοινώνησαν με το δήμαρχο Τυρνάβου για να παραπονεθούν και να ζητήσουν να επιπλήξει το συνεργάτη του. Ομως δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν άκουσαν από το στόμα του δημάρχου να δικαιολογεί τον αντιδήμαρχο.

Οτι και να πει κανείς με όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση στο Αργυροπούλι είναι λίγα. Και καλά ο αντιδήμαρχος μπορεί να εξοργίστηκε ή να είχε πιει και κανένα ποτηράκι πριν πάει στην εκδήλωση, ο δήμαρχος όμως που έπρεπε να δει νηφάλια το όλο θέμα;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ