ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

PARAGΗ Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠαραγωΓΗ» ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης της Πράξης «Τοπικές δράσεις για την παραγωγή και προώθηση γεωργικών προϊόντων στους Δήμους Φαρσάλων και Τεμπών».

Η Α.Σ. ΠαραγωΓΗ υλοποιεί την πράξη «Τοπικές δράσεις για την παραγωγή και προώθηση γεωργικών προϊόντων στους Δήμους Φαρσάλων και Τεμπών», μέσα από δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες (κάτοικοι του Δήμου Τεμπών), που πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη και είναι: Άνεργοι, Νέοι Επιστήμονες, Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ.

Μέσω της πράξης στοχεύεται η επαγγελματική ένταξη 40 ανέργων-ωφελουμένων. Αναλυτικότερα: η δημιουργία δυο (2) κοινωνικών επιχειρήσεων με περίπου δέκα (10) ωφελούμενους η κάθε επιχείρηση, τοποθέτηση 10 ωφελουμένων σε θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα και η ίδρυση επιχειρήσεων από 10 ωφελούμενους σε αντικείμενα που σχετίζονται με την παραγωγή, τυποποίηση, διάθεση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠαραγωΓΗ αποτελείται από τους παρακάτω φορείς:

FORTIUS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Α.Ε.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.

ΘΕΚ.ΑΚΕ

Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Κ.Ε.Κ. ΘΕ.Κ.Ε.Ε.

ΓΕΩΤΕΕ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΣΕΓΕΣ

EQA HELLAS ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ A.E.

Ε.Λ.Κ.Ε. ΠΑ.ΘΕ.

ΑΚΡΩΝΥΜΟ ΕΠΕ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την Αίτηση Συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως από την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 έως και την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 (ώρες 9:30-15:00), στα εξής σημεία:

Για το δήμο Τεμπών:

ΚΕΠ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ:24950 23911

ΚΕΠ ΓΟΝΝΩΝ:24950 31332

ΚΕΠ ΠΥΡΓΕΤΟΥ:24950 42905

ΚΕΠ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ:24950 52900

Για το δήμο Φαρσάλων 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τηλέφωνο:24913 50113

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την παρούσα αναλυτική πρόσκληση καθώς και την αίτηση συμμετοχής: www.topsa-asparagogh.gr  / www.dimostempon.gr/ www.farsala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ