ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ

Μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου από τη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (Κ.Ε.ΔΗ.Τ.) με τη συνδρομή όλων των νηπιαγωγείων της πόλης  και έπειτα από τη προσφορά και συλλογή παιχνιδιών από τα μικρά παιδιά, η επιχείρηση, στα πλαίσια  της κοινωνικής της δράσης

και μέριμνας μετέφερε και παρέδωσε – πρόσφερε το πλήθος των παιχνιδιών που συνέλεξε στο «Χαμόγελο του παιδιού» και στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Οι υπεύθυνοι των συλλόγων ευχαρίστησαν  τον πρόεδρο της Κοινωφελούς  Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου  κ. Σάμερ – Αθανάσιο Αμάρι και  όλα τα παιδάκια, τους γονείς τους και τους παιδαγωγούς για αυτή τους τη προσφορά και πρωτοβουλία. Με αυτή τη συνάντηση άνοιξε ένας κύκλος συνεργασίας με στόχο την προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια διατέθηκαν στο Κέντρο Ημέρας «Χαρά ΙΙ» του  συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αυτισμό νομού Λάρισας και στο νηπιαγωγείο Διάχυτων Αναπτυξιακών Διαταραχών. Στην παράδοση των παιχνιδιών εκ μέρους των νηπιαγωγείων παρέστη η παιδαγωγός κα Αργυρώ Τσιτσιρίγγου την οποία και ευχαρίστησαν για αυτήν τους την πρωτοβουλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ