ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛ

συριζαΜε αφορμή την καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας σχετικά με την παρουσία μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην χθεσινή κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας εκφράζει την έκπληξή του…

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

“Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, τη στιγμή που η κυβερνητική πολιτική ισοπεδώνει ό,τι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό έχει απομείνει, τα στελέχη του ΕΚΛ να επικεντρώνουν τα βέλη τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία μας στην κινητοποίηση υπήρξε καθώς είχε προηγηθεί αντίστοιχο κάλεσμα από το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για την εναντίωσή μας στο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ και την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.

Οι παρεμβάσεις μας είχαν και θα έχουν πάντα ως στόχο την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών, σε μια κατεύθυνση ανατροπής αυτών των βάρβαρων και αντιλαϊκών πολιτικών. Επιπλέον, το βασικό ζητούμενο είναι η μαζικοποίηση των λαϊκών αντιστάσεων  – σ’ αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε –, επομένως  κανένα λόγο δεν έχουμε να αντιπαρατεθούμε με το ΕΚΛ. Αντιθέτως θεωρούμε ότι σ’ αυτήν την επίθεση που δεχόμαστε ως κοινωνία κανένας δεν περισσεύει, καθώς ο δρόμος της ανατροπής αναγκαστικά περνάει μέσα από μαζικούς ενωτικούς αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ