ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΤΣΑΥΤΑΡΗ

αγρογαλΠολλές ήταν οι επισημάνσεις, τα παράπονα και οι ενστάσεις που μεταφέρθηκαν στους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης από στελέχη του αγροτικού της ΝΔ που συμμετείχαν στη ημερίδα – επιμορφωτικό σεμινάριο

του Θεματικού Τομέα Αγροτικών Θεμάτων των ΝΟΔΕ και Αγροτικών Στελεχών των Περιφερειών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Οι “γαλάζιοι” αγρότες ζήτησαν από τους υπουργούς να καταλάβουν τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος και να δώσουν άμεσες απαντήσεις στα αιτήματα για μείωση του κόστους παραγωγής, για βελτιώσεις στον τρόπο υλοποίησης του νέου φορολογικού των αγροτών και στην άμεση προώθηση νόμου για τους συνεταιρισμούς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Λαρισαίοι αγροτιοσυνδικαλιστές και συνεταιριστές Χρ. Σιδερόπουλος, Χρ. Τσιτσιρίγκος, Σπ. Τσικρίκας και Γ. Τσικόπουλος.

Οι κ.κ. Σιδερόπουλος και Τσιτσιρίγκος μιλώντας στο blog υποστήριξαν ότι έγινε μια ουσιαστική συζήτηση, οι υπουργοί εμφανίστηκαν με ανοιχτά τα αφτιά και με διάθεση να δώσουν λύση στα προβλήματα και επεσήμαναν ότι ανάλογες εκδηλώσεις με τη σημερινή θα γίνουν και στην περιφέρεια.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ