ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 10

arΑνέκαθεν  ακροατές μου θεωρούσα το ελληνικό κράτος ευφάνταστο. Ναι, ναι ακούστε που σας λέω, ευφάνταστο. Καμιά φορά όμως οι  εξελίξεις  και κυρίως τα γεγονότα, ξεπερνούν κάθε φαντασία!! 

Για ένα τέτοιο γεγονότο θα μιλήσουμε σήμερα. Σεμινάρια λέει αποφάσισαν  οι … αρμόδιοι φωστήρες για εφοριακούς προκειμένου άκουσον- άκουσον να διαχειρίζονται αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών!!

Καταρχάς το καταγγέλλω ως άνευ αντικειμένου. Όχι  πείτε μου, πότε πήγατε σε δημόσια υπηρεσία και δη οικονομική και δεν φύγατε με το χαμόγελο μέχρι  τ’αυτιά? Αφού ακούω προτείνεται από έγκριτους επιστήμονες ως το τέλειο αντικαταθλιπτικό!

Ε, τώρα αν βρίσκεται  που και που και από κανένας  δυσαρεστημένος είναι αυτό ζήτημα σεμιναρίου?

Και εν πάση περιπτώσει που θα επικεντρωθούν? Γριά, ας πούμε με πι  και νεύρα στο ταβάνι 15 ώρες σεμινάριο, γέρος με μαγκούρα και στα πρόθυρα εγκεφαλικού 12 ώρες , οξύθυμος που πηγαινοέρχεται για 10η φορά στο πρωτόκολλο δίχως να δει χαΐρι 20 ώρες και πάει λέγοντας?

Δεν ξέρω υπερβολικό το βρίσκω.Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη ένα πράγμα!! Τέλος πάντων, ας μην τραβάμε και τη Μπουχάρα κάτω από τα πόδια των … υπεύθυνων.ΝΤΡΟΠΗ!!!

Διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν η εκπομπή προτείνει ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (παραδοσιακό, σε στίχους Λ.Νικολακοπούλου) από το ΤΡΙΦΩΝΟ και το δίσκο τους ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ