ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

αιμοδΟ Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», όπως κάνει χρόνια τώρα, πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, την καθιερωμένη πλέον Εθελοντική Αιμοδοσία του για το Πάσχα τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου 2014, από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα.

Σκοπός και της Αιμοδοσίας αυτής, που είναι η 1η για το 2014 και η 63η  στη σειρά, αφ’ ότου ξεκίνησαν οι οργανωμένες αιμοδοσίες στον Αμπελώνα, το 1991, είναι:

  • Να δοθεί μία ακόμη ευκαιρία στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής να σκεφθούν τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους και να δώσουν με τη θέλησή τους λίγο από το πολύτιμο και ζωογόνο αίμα τους.
  • Να προσφέρουν ζωή με το αίμα τους.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος Απ. Παπαϊωάννου και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» προσκαλούν όλους τους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και, κυρίως, τους νέους και τους φοιτητές, που λόγω του Πάσχα θα είναι εδώ, να πάνε τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου 2014, από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Αμπελώνα, όπου θα γίνεται η αιμοληψία, για να προσφέρουν με την καρδιά τους μια φιάλη από το αίμα τους.

Οι άγιες μέρες, που ακολουθούν, τονίζει ο Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» του Αμπελώνα, μας καλούν όλους να κάνουμε την καλύτερη πράξη αλτρουϊσμού και αγάπης απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας ως Χριστιανοί και ως Άνθρωποι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ