ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΑΠΚΑΣ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΣΑΠΚΑΣ (Αντιγραφή)Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» θα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Πάνος Σάπκας, ο οποίος είχε συνάντηση  με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σάπκας τόνισε ότι συμμετέχει ολόψυχα στην προσπάθεια για την ανατροπή στο δήμο και την «νίκη των ονείρων μας, σε βάρος του εφιάλτη του ζούμε», ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης αφού αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που έχει επιδείξει ο κ. Σάπκας στον τομέα του Πολιτισμού, τον ευχαρίστησε για την απόφασή του και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»

Ειδικότερα, ο κ. Σάπκας στη δήλωσή του επεσήμανε τα εξής:

«Το όραμά μας, όταν συναντηθήκαμε με τον Απόστολο πριν οκτώ χρόνια, στην συλλογικότητα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», ήταν η δημοτική διαχείριση της Πόλης μας με επίκεντρο το πολυτιμότερο κεφάλαιο της, τους πολίτες της.

Οκτώ χρόνια μετά,  δηλαδή σήμερα, στα τόσα προβλήματα προστέθηκε και αυτό της ανθρωπιστικής καταστροφής των συμπολιτών μας.

Συνεπώς, θεωρώ αυτονόητη την ολόψυχη συμμετοχή μου, μετά από την πρόσκληση που μου απηύθυνε ο Απόστολος, σ΄ αυτή την προσπάθεια που πλέον έγινε ανάγκη για την ανατροπή στο Δήμο μας για την ανόρθωση κοινωνικά και πολιτισμικά της ζωής των συμπολιτών μας.

Γι’ αυτό λοιπόν στο μέτρο των δυνατοτήτων μου συμμετέχω ολόψυχα στο συνδυασμό της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» για τη νίκη των ονείρων μας, σε βάρος του εφιάλτη που ζούμε.»

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης επεσήμανε:

«Με τον Πάνο Σάπκα συμπορευτήκαμε στην ίδρυση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας». Ολοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για συμπολίτη με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και με πλούσιο έργο στον πολιτισμό όπου ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού έβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα.

Σήμερα με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη ορμή στον αγώνα μας για τη νίκη του συνδυασμού μας και την ανατροπή στο Δήμο.

Τον καλωσορίζω στην «Συμπαράταξη» και τον ευχαριστώ προσωπικά.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ