ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ: ΕΣΥΡΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΦΥΡΑ! (BINTEO)

Ένα εξαιρετικό time-lapse video δείχνει πώς ολόκληρη γέφυρα, η Milton-Madison, ολισθαίνει για να τοποθετηθεί στα μόνιμα στηρίγματά της…

Η γέφυρα Milton-Madison που έχει μήκος περίπου 805 μέτρα, είναι τώρα η μεγαλύτερη γέφυρα στη Βόρεια Αμερική – και ίσως στον κόσμο – που πήγε στη θέση της …γλιστρώντας. Η γέφυρα συνδέει το Μάντισον της Ιντιάνα και το Milton του Κεντάκι.

Η ολίσθηση ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 9 Απριλίου, αλλά διακόπηκε αργά το απόγευμα λόγω των ισχυρών ανέμων πάνω από τον ποταμό Οχάιο, και ξεκίνησε και πάλι την επόμενη ημέρα το πρωί, οπότε και ολοκληρώθηκε η μεταφορά, στις 10 Απριλίου.

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε τη γέφυρα να κάθεται στη μόνιμη θέση της “, δήλωσε ο Dav Kessinger, project manager του Τμήματος Μεταφορών του Kentucky. ” Η γέφυρα θα εξυπηρετεί την περιοχή τις επόμενες δεκαετίες ».

«Αυτό είναι πραγματικά ένα ιστορικό επίτευγμα για όλους τους εμπλεκόμενους», δήλωσε ο Kevin Hetrick , project manager για το Τμήμα Μεταφορών της Indiana . “Οι άνθρωποι της Ιντιάνα και του Κεντάκι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είναι μέρος αυτού του εκπληκτικού επιτεύγματος της μηχανικής . ”

Παρακολουθήστε το time-lapse βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ