Χ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ

kapetanos polyneri 1Σημαντική σε απήχηση κόσμου ήταν η περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Φαρσάλων Χρήστου Καπετάνου, σε χωριά του πρώην δήμου Ενιπέα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα όπως στο Πολυνέρι, η συμμετοχή των πολιτών ήταν τέτοια που ο χώρος συνάθροισης δεν ήταν αρκετός προκειμένου να ανταποκριθεί στον αριθμό των συμμετεχόντων.

Ως «μήνυμα νίκης στις επικείμενες εκλογές» χαρακτήρισε την εντυπωσιακή εικόνα που αντίκρισε ο Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις βασικές δεσμεύσεις του για την περιοχή.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καπετάνος υποσχέθηκε τη δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων με μέριμνα του δήμου Φαρσάλων, αλλά και την άμεση διόρθωση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες τις περιοχής σε υποδομές, με βασικότερο αυτό της αγροτικής οδοποιίας.

Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη – Ελπίδα – Ανάπτυξη», στάθηκε για μία ακόμη φορά στο θέμα της καθαριότητας, η οποία όπως εξήγησε «δυστυχώς σε αρκετά χωριά δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο». Ο κ. Καπετάνος συμπλήρωσε για το θέμα ότι «είναι ανεπίτρεπτο να μην παρέχει ο δήμος στους δημότες του τις υπηρεσίες εκείνες που πληρώνονται μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη. Δεν είναι μόνον θέμα υγιεινής και αισθητικής, αλλά προπαντός ζήτημα πολιτισμού. Εμείς ως νέα δημοτική αρχή θα φροντίσουμε από τις πρώτες κιόλας ημέρες να κάνουμε ότι χρειαστεί σε επίπεδο οργάνωσης και υποδομών, ώστε να εξαλειφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ