ΈΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

ΑΒΕΡΩΦ1 (Αντιγραφή)«Οι Λαρισαίοι ξέρουν πως πραγματική αλλαγή στο Δήμο Λαρισαίων μπορεί να έλθει μόνο από την καινούργια ενωτική παράταξη, τη «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» με το ολοκληρωμένο πρόγραμμά της και τους έντιμους ανθρώπους για να το εφαρμόσουν», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας μιλώντας στην πλατεία Αβέρωφ σε μεγάλη συγκέντρωση, με την οποία ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις συνοικίες Πυροβολικά και Αβέρωφ.

«Είναι φανερή η επιθυμία της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας για την αλλαγή στο Δήμο» τόνισε ο κ. Νασιώκας και συνέχισε: «Είμαστε σίγουροι ότι την πρώτη Κυριακή οι δημότες θα επιβεβαιώσουν την προσπάθεια του συνδυασμού μας και τη δεύτερη Κυριακή θα κερδίσει η Λάρισα, αλλάζοντας σελίδα στο Δήμο».

Για τις συνοικίες της Λάρισας ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε πως «δεν μπορεί να συνεχίζουν να ζουν στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Με εμπειρία και γνώση, αλλά πρωτίστως με εντιμότητα στη Διοίκηση αλλά και στη ιεράρχηση των αναγκών, μπορούμε να καταστήσουμε τις γειτονιές της πόλης, εκεί που όλοι ζούμε και κινούμαστε καθημερινά, ανθρώπινες και πόλους έλξης» και αναφέρθηκε στα βασικότερα προβλήματα των δύο προαναφερθεισών συνοικιών, όπως καταγράφηκαν από τους κατοίκους και φορείς τους:

«-Στη συνοικία των Πυροβολικών κύριο πρόβλημα αποτελεί η συνέχιση της διάνοιξης της οδού Τσιτσάνη μέχρι την οδό Φαρσάλων σε τμήμα που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου του Μπουγά.

-Επανεξέταση της λειτουργικότητας των κυκλοφοριακών κόμβων στο ύψος γνωστών αλυσίδων Σ-Μ στη συμβολή των δρόμων Φαρσάλων-Διγενή και Φαρσάλων-Κέκροπος.

-Επανασχεδιασμός του κόμβου και των φαναριών στη διασταύρωση Φαρσάλων και Πελασγών.

-Πεζοδρόμηση της οδού Δαιδάλου.

-Άμεση ανακατασκευή των πλακοστρώσεων της πλατείας Αβέρωφ και ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού.

-Αξιοποίηση με την κατασκευή πλατείας στο χώρο των Αλησμόνητων Πατρίδων.

-Ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της οδού Φαρσάλων στα τμήματα εκείνα που παρατηρείται ανεπαρκής διοχέτευση των όμβριων υδάτων και τέλος

-Επισκευή των πεζοδρομίων, τα οποία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση χωρίς καμία επιδιόρθωση εδώ και δεκαετίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την οδό Λεμεσού.

Ο συνδυασμός μας «Ανθρώπινη Πόλη» έχει την έμπνευση αλλά και τη δύναμη να αντιμετωπίσει όλα τα μεγάλα και κρίσιμα θέματα που απασχολούν το Δήμο και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης για τη χώρα, διεκδικώντας τα χρήσιμα, τα αναγκαία και τα ουσιώδη για τους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων», διαβεβαίωσε ο κ. Έκτορας Νασιώκας, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του 4ου Διαμερίσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ