ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΚΑΣ: ΜΕ ΤΟΝ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

νταούκας 1 (Αντιγραφή)Κάνοντας συνειδητή επιλογή να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Σαρχώση, στο δήμο Τυρνάβου ο νεαρός πολιτικός μηχανικός Γιάννης Νταούκας, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται για να βγει ο δήμος από το τέλμα και να μπορέσει να βρεθεί σε μια άλλη πορεία.

Ο Γιάννης Νταούκας γεννήθηκε στις 23 -04-83  ζει στον Τύρναβο όπου και  ολοκλήρωσε τις υποχρεωτικές του σπουδές. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Πολιτικών  Μηχανικών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Τύρναβο όπου διατηρεί Τεχνικό γραφείο  από το 2010.  Παράλληλα συνεχίζει την επαγγελματική δραστηριότητα του πατέρα του (Πρακτορείο ΟΠΑΠ). Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Χριστίνα Γκούστα.

Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ήταν ενεργό μέλος της περιβαλλοντικής ομάδας  του σχολείου με θέμα ενασχόλησης: “την παρέμβαση του ανθρώπου  σε χερσαία και υδάτινα οικοσυστήματα  και τις επιδράσεις των φυτοφαρμάκων στα οικοσυστήματα και τον υδροφόρο ορίζοντα”. Επίσης έχει  λάβει  μέρος στη Διεθνή Ημερίδα του UIA – ARESINT . WP   με  θέμα  τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ως εργαλείο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για την κλιματική αλλαγή. Τέλος, αντικείμενο της διπλωματικής του μελέτης ήταν: «Μελέτη σκοπιμότητας κατασκευής χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη του Τυρνάβου »

Στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “συνΠολιτεία – Στροφή στον Πολίτη” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σαρχώση. Ήταν μία συνειδητή επιλογή διότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός  έχει ως κύριο μέλημα την πλήρη διαφάνεια σε όλους τους τομείς, στοιχείο απαραίτητο την εποχή που διανύουμε Παράλληλα αφήνει σε όλους πρόσφορο έδαφος για νέες πρωτοβουλίες ιδέες και δράσεις. Συνεπώς  η ανησυχία του και το όραμά του για μια διαφορετική πόλη σε επίπεδα αισθητικής και λειτουργίας βρήκαν βήμα και απόλυτη ταύτιση απόψεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ