ΖΥΜΩΣΕΙΣ  ΕΝ ΟΨΕΙ…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕκτός  … νυμφώνος  από το βράδυ της  Κυριακής ο Κώστας Τζανακούλης και μετά τα όσα δήλωσε ( για το ποιοι θα ρίξουν τα μούτρα τους  και όχι μόνον), μάλλον φαίνεται να … κρυώνουν τα μυαλά ορισμένων.

Βαρύ το κλίμα , όπως αναμενόταν άλλωστε στη  χθεσινή συνάντηση του συνδυασμού Λάρισα  Πόλη του Αύριο, με σαφέστατες αιχμές κατά της υποψηφιότητας Καραλαριώτου (άλλωστε αυτή «φωτογραφήθηκε» και στις δηλώσεις  Τζανακούλη ) ενώ  δεν ήταν λίγες οι φωνές που ζήτησαν … διευθύνσεις και ονόματα αυτών που σκάβανε λάκκους  και κάναν προσλήψεις  εν αγνοία της … ομάδας!!

Μένει να δούμε αν θα φορεθεί τελικά το περίφημο «κατά συνείδηση» ή θα υπάρξει και νέα εξέλιξη  πριν την Κυριακή .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕξάλλου , ανάλογη πρακτική (σε εντελώς διαφορετικό κλίμα βέβαια) αναμένεται να ακολουθήσει σήμερα και η παράταξη Νέα Λάρισα του Ντίνου Διαμάντου , σε μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και στο πλαίσιο χάραξης στρατηγικής απέναντι στους «μονομάχους» του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες , φωνές υπέρ Καραλαριώτου αλλά και Καλογιάννη ακούστηκαν ήδη , ενώ δεν έλειψαν και  οι  πρώτες  προσεγγίσεις.

Εν αναμονή λοιπόν…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ