ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ “ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΝα «οργώνουν» το νομό άρχισαν από την επομένη της Κυριακής κλιμάκια της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού. Χθες το πρωί κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ευ. Λιακούλη βρέθηκε στα Φάρσαλα και περιηγήθηκε στη λαϊκή της πόλης.

Στη διάρκεια των επαφών οι υποψήφιοι της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους τα νέα δεδομένα που η ψήφος των πολιτών διαμόρφωσε την περασμένη Κυριακή και να τονίσουν ότι ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών συνιστά μια νέα αναμέτρηση, διαφορετική από την πρώτη, μιας και οι πολίτες καλούνται πλέον να κρίνουν τα πρόσωπα κυρίως που θα ηγηθούν της περιφέρειας για την επόμενη πενταετία.

«Ξεκινάμε από το μηδέν, είπε η κ. Λιακούλη μεταξύ άλλων, και αυτή την Κυριακή επιλέγουμε με κριτήριο κυρίως τον άνθρωπο και τις ανάγκες του κι όχι κάποιους καταλόγους έργων. Προφανώς δεν είμαστε αντίθετοι με τα έργα, συνέχισε η κ. Λιακούλη, ωστόσο πρέπει να έχουμε πλέον ως πρώτιστο κριτήριο τον άνθρωπο.

Κι αυτό είναι που διακρίνει τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Ν. Τσιλιμίγκα. Την προσεχή Κυριακή οι πολίτες επιλέγουν όσους μπορούν με σύνεση, ανθρωπιά και ευαισθησία να διαχειρισθούν τις τύχες του τόπου μας. Αλλάζοντας το πρόσημο στην σημερινή πραγματικότητα της Θεσσαλίας που δεν είναι αυτή που οι πολίτες επιθυμούν και οραματίζονται. Κι αυτή την αλλαγή η «Θεσσαλών Συμπολιτεία» είναι εις θέση να την εγγυηθεί.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ