ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ: «Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1994 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΜΗΤΣΑ»

?????????????????«Μετά την πρώτη του ήττα από το 1994 είναι εμφανές ότι ο κ. Κομήτσας βρίσκεται σε πανικό. Κι ακολουθεί την προσφιλή του τακτική: αντί να κάνει την αυτοκριτική του, επιρρίπτει τις ευθύνες για την ήττα του στους δημότες».

Αυτό απαντά ο ενωτικός – ανεξάρτητος – πολυσυλλεκτικός συνδυασμός «Νέο Κιλελέρ» σε όσα δήλωσε την Τρίτη ο απερχόμενος δήμαρχος.

Στην απάντηση αναφέρονται ακόμη τα εξής:

«Οι δημότες του Δ. Κιλελέρ ανέμεναν από τον κ. Κομήτσα να αντιμετωπίσει με γενναιότητα και με ειλικρινή διάθεση αυτοκριτικής την πρώτη του ήττα μετά το 1994. Διαπιστώνουν, όμως, την ίδια αλαζονική συμπεριφορά. Ο κ. Κομήτσας δεν βλέπει ότι ο ίδιος αρμενίζει στραβά. Του φταίει ο γιαλός που είναι στραβός. Με άλλα λόγια διατυπώνει την εξής πρωτοφανή θεωρία: του φταίνε οι δημότες που δεν τον ψήφισαν!

Τα όσα δήλωσε την Τρίτη είναι προφανές ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του. Θα μπορούσε κάποιος να του απαντήσει: «Καλό το παραμύθι σας, κ. Κομήτσα, αλλά δεν έχει δράκο».

Αυτά που υποστηρίζει άλλωστε είναι αυτά που κατά κόρον χρησιμοποίησε ο ίδιος στην προεκλογική περίοδο για να υφαρπάξει την ψήφο των δημοτών: μοίρασε αφειδώς υποσχέσεις στους πάντες, έταξε, δημοσιοποίησε προκήρυξη για προσλήψεις εργαζομένων με 8μηνες συμβάσεις μόλις τρεις ημέρες πριν τις εκλογές (ο μοναδικός που το έκανε στην Ελλάδα!) ώστε να κρατήσει δεκάδες οικογένειες ως ομήρους στις εκλογές, χρησιμοποιεί το Δημαρχείο ως προεκλογικό του κέντρο.

Εμείς στον ενωτικό συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» τηρούμε απόλυτα την κεντρική προεκλογική μας δέσμευση: Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξε. Όσον αφορά τη λάσπη που ρίχνει, είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στον ίδιο.

Εμείς, κρατώντας ψηλά τις σημαίες του ήθους και της ευπρέπειας, ενημερώνουμε με νηφαλιότητα και σοβαρότητα τους δημότες για τις θέσεις και το πρόγραμμά μας. Διασφαλίζουμε την ενότητα, εγγυόμαστε την ιστορική αλλαγή που ξημερώνει την Κυριακή 25 Μαΐου στον δήμο Κιλελέρ μετά από 20 ολόκληρα χρόνια».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ