Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανοιγμα σε Τζανακούλη βολές σε Καλογιάννη

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου τόνισε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου επιβεβαίωσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού και απέδειξε ότι οι πολίτες επιλέγουν ξεκάθαρα ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο, αφήνοντας οριστικά πίσω το παρελθόν.

Μεταξύ άλλων, η κ. Καραλαριώτου σημείωσε τα εξής:

«Tην Κυριακή που μας πέρασε έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να κάνει η Λάρισα μια νέα αρχή. Έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάρει η Λάρισα τη θέση που της αξίζει.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες που εμπιστεύτηκαν το συνδυασμό μας, που εμπιστεύθηκαν το πρόγραμμα και τις θέσεις μας.

Ευχαριστώ επίσης και όλους τους συμπολίτες μας –που ακόμα κι αν δεν μας προτίμησαν– ψήφισαν αυτοδιοικητικά, απαγκιστρωμένοι από κομματικές προτεραιότητες και εξαρτήσεις.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου  για το αποτέλεσμα που πέτυχαν και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν.

Εδώ θέλω να πω δυο λόγια για τον απερχόμενο Δήμαρχο, τον Κώστα Τζανακούλη, που γιορτάζει κιόλας σήμερα.

Παρά τις διαφορές μας και παρά τα λάθη του, η προσφορά του στην πόλη και το έργο του –ιδίως στις προηγούμενες θητείες του– δεν αμφισβητείται.  Το είπα ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στο Δημοτικό Ωδείο και το επανέλαβα πολλές φορές, ότι δεν μηδενίζουμε το έργο κανενός. Το ξαναλέω και τώρα.
Ως Δήμαρχος ο Κώστας Τζανακούλης προσέφερε πολλά στη Λάρισα και θα τον θυμόμαστε γι αυτά.

Οι απαντήσεις

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η  Ρένα  Καραλαριώτου φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους απέναντι στις δηλώσεις  Τζανακούλη , επιλέγοντας να  αναφερθεί  στον αντίπαλό της στην αναμέτρηση της Κυριακής, Απόστολο Καλογιάννη.

Παρά τις πιεστικές ερωτήσεις που δέχτηκε η κ.Καραλαριώτου αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο , αποδίδοντας  την τοποθέτηση του απερχόμενου δημάρχου – στον οποίο ευχήθηκε προσωπικά, πηγαίνοντας στο δημαρχείο, για την ονομαστική του εορτή – στη … φόρτιση της βραδιάς.

Αντίθετα, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα όσα ανέφερε για ψέματα και συκοφαντίες  από την πλευρά Καλογιάννη , επέμεινε στην αρχική της τοποθέτηση υπογραμμίζοντας ότι δέχτηκε τηλεφωνικές καταγγελίες που μιλούσαν για εκφοβισμό , απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις στο δήμο.

Τέλος , αναφορικά με την περίπτωση συμμαχιών η Ρένα Καραλαριώτου  δήλωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα επιδιώξει συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ