ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΥΟ ΑΓΡΟΤΩΝ

610Δύο αγρότες έβαλαν τις τελευταίες ημέρες τέλος στη ζωή τους, σε δύο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας

Σοκαρισμένη όλη η τοπική κοινωνία από το θάνατο του 56χρονου αγρότη σε χωριό της Λοκρίδας στη Φθιώτιδα.

Το τραγικό συμβάν έγινε χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό του αυτόχειρα.

Ο 56χρονος είχε πάει για κάποιες αγροτικές δουλειές και άργησε να επιστρέψει το μεσημέρι στο σπίτι του. Η γυναίκα του όταν είδε ότι δεν απαντούσε στο κινητό ανησύχησε και έτρεξε να τον αναζητήσει.

Δυστυχώς όταν έφτασε άκοντα σε μια στάνη έξω από το χωριό, αντίκρισε τον άντρα της κρεμασμένο από ένα δέντρο.

Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο 56χρονος έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Εν τω μεταξύ, θλίψη και στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρας έχει προκαλέσει ο θάνατος 71χρονου αγρότη, που βρέθηκε κρεμασμένος από συγγενή του σε αγροτική αποθήκη αγροκτήματος που διατηρεί μεταξύ Πέτρας και Μήθυμνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Τα ΝΕΑ της Λέσβου” ολοκληρώθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή και η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην εφημερίδα με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο αγρότη. Καλλιεργούσε οπωροκηπευτικά και τα διέθετε ο ίδιος σε πολλές περιοχές του νησιού ως πλανόδιος με το φορτηγάκι του.

Σύμφωνα με το lesvospost.com, οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το πρωί της περασμένης Τρίτης (27-05-2014) για να καταλήξουν το απόγευμα της ίδιας μέρας μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα.

Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να εξηγήσουν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση τον 71χρονο αγρότη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ήταν ένας άνθρωπος πρόσχαρος και γλυκομίλητος και συχνά έδινε κουράγιο σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι οι οικονομικοί λόγοι. Πολλά μέλη της οικογένειας του 71χρονου βίωναν τον εφιάλτη της ανεργίας. Επίσης ο 71χρονος στο παρελθόν είχε δημιουργήσει μια επιχείρηση η οποία όμως δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να βάλει «λουκέτο».

lamiareport.gr -thestival.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ