ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΦΗΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

600Ο Griffin Furlong, από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, παρά τις δυσκολίες που συνεχώς αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει στη ζωή του, παλεύει με τις αντιξοότητες και τα καταφέρνει

Ο έφηβος έχασε τη μητέρα του από καρκίνο όταν ήταν παιδί, μένοντας μαζί με τον πατέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του. Λίγο μετά το θάνατο της μητέρας του, οι τρεις βρέθηκαν να ζουν σε ένα καταφύγιο αστέγων για δύο χρόνια.

Όταν ο Furlong ήταν στην έκτη τάξη δημοτικού, η οικογένειά του μετακόμισε τελικά σε ένα σπίτι, αλλά τα χρήματα ήταν λιγοστά και συχνά πεινούσε. Στη συνέχεια, μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την αποφοίτησή του από το Λύκειο, ο Furlong βρέθηκε χωρίς σπίτι για μια ακόμη φορά.

“Κάποια στιγμή ήθελα να τα παρατήσω», λέει ο ίδιος. «Ήταν φρικτό. Ένα παιδί δεν θα πρέπει να ζει τέτοιες καταστάσεις.”

Ο Furlong πέρασε μερικές εβδομάδες στο σπίτι της φίλης του. Στη συνέχεια φιλοξενήθηκε στο σπίτι των θείων του. Παρά όμως όλες αυτές τις μετακινήσεις από σπίτι σε σπίτι, συνέχισε στο σχολείο του να είναι άριστος μαθητής.

«Προσπαθώ να ολοκληρώσω αυτό που κάνω», είπε ο Furlong. “Ξέρω ότι διαφορετικά μπορεί να χάσω τα πάντα. Γι ‘αυτό ακριβώς σπρώχνω τον εαυτό μου. Το σχολείο και η οικογένειά μου είναι όλα όσα έχω. Το κάνω για μένα και για όσα έχω περάσει. Το κάνω για τη μαμά μου. ”

Στις 4 Ιουνίου, θα αποφοιτήσει ως αριστούχος μαθητής και σχεδιάζει να πάει στο Florida State University για να σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός.

Ακόμα και μετά από όλα όσα πέρασε ο Furlong, εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει εμπόδια: δεν μπορούσε να αντέξει το κόστος των διδάκτρων, και ακόμη δεν ξέρει αν θα πάρει κάποια ακαδημαϊκή υποτροφία.

Ωστόσο, χάρη στη γενναιοδωρία των ξένων, αυτή η ιστορία έχει αίσιο τέλος. Η ιστοσελίδα GoFundMe, που ξεκίνησε για τον Furlong την περασμένη εβδομάδα, έχει ήδη υπερβεί το στόχο των 20.000 δολαρίων, έτσι ώστε αυτός ο έφηβος να πάει στο πανεπιστήμιο χωρίς πρόβλημα.

Μια ιστορία που πραγματικά αποτελεί πηγή έμπνευσης, με αίσιο τέλος χάρη στη μεγάλη θέληση του νεαρού και τη γενναιοδωρία των ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

huffingtonpost.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ