ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ναστοςΜε τη συμμετοχή, και σήμερα, ενός διευθυντή ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για την αξιολόγηση που αφορούσε τους διευθυντές σχολείων α/βαθμιας εκπαίδευσης του νομού Λάρισας, αφού όλοι οι υπόλοιποι διευθυντές συμμετείχαν στη 48ωρη απεργία που κήρυξε για χθες και σήμερα η Δ.Ο.Ε.

Στο πλευρό των διευθυντών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το 4ο δημοτικό σχολείο Λάρισας βρέθηκαν και δεκάδες δάσκαλοι οι οποίοι συμμετείχαν στην τρίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ για να διαμαρτυρηθούν για την ιδιότυπη αξιολόγηση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Αν και σήμερα το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε έστω και με έναν διευθυντή, αυτό θα πρέπει να θεωρείται ακυρωμένο στην πράξη αφού δεν το παρακολούθησε η συντριπτική πλειοψηφία των διευθυντών των σχολείων του νομού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου εκπαιδευτικών α/βαθμιας για τη δεύτερη ημέρα της κινητοποίησης αναφέρει:

“Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή (99,9%)των συναδέλφων διευθυντών και τη δεύτερη μέρα  της 48ωρης απεργίας, που κήρυξε η ΔΟΕ .

Χαιρετίζουμε την αντίδραση των συναδέλφων εκπαιδευτικών , με τη συμμετοχή τους στη στάση εργασίας και την παρουσία τους στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας .

Οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν αποφασισμένοι να βάλουν φραγμό στους σχεδιασμούς του Υπουργείου για την εφαρμογή της αξιολόγησης των ποσοστώσεων και της μισθολογικής και βαθμολογικής καθήλωσης”.

Η φωτο είναι από τη σελίδα του Γ. Νάστου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ