ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

γιατροιΣε μια σοβαρή καταγγελία, η οποία αν ισχύει δημιουργεί νέα ήθη στη διοίκηση δημοσίων ιδρυμάτων αφού επιχειρείται ξεκάθαρη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσεις και των διεκδικήσεων, προχώρησαν οι γιατροί ΕΣΥ του πανεπιστημιακού σε βάρος του διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος όπως υποστηρίζουν υπέβαλε μηνύσεις εναντίον του δ.σ. του συλλόγου γιατρών.

Στην ανακοίνωσή του οι γιατροί αναφέρουν:

“Το ΔΣ του συλλόγου ιατρών ΕΣΥ του ΠΓΝΛ καταγγέλλει την επιχείρηση τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων ιατρών από τον διοικητή του  νοσοκομείου Αθανάσιο Μητσιό που υπέβαλε μηνύσεις εναντίον του ΔΣ .

Η υπό τροϊκανικό έλεγχο κυβέρνηση καταστροφής της Δημόσιας Υγείας ,δε διστάζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο και κάθε διορισμένο εκπρόσωπο της εναντίον των  δημοκρατικά εκλεγμένων ,προκειμένου απρόσκοπτα να συνεχίζει το διαλυτικό της έργο .

Το ΔΣ του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ καλεί

Τους υγειονομικούς , τα Συνδικάτα , τις Συλλογικότητες και τους πολίτες του νομού σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της διοίκησης του ΠΓΝ Λάρισας την Πέμπτη 12 /6/2014 και .ώρα 11.00 πμ , προκειμένου όλοι μαζί να απαντήσουμε ότι “η τρομοκρατία δεν θα περάσει”.

Αντιστεκόμαστε για Δημόσια Δωρεάν Υγεία Για ΟΛΟΥΣ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ